Нова фабрика за чорапи на нашиот клиент

Денес нашиот клиент сподели со нас неколку фотографии од неговата нова фабрика.Нашите машини за чорапи штотуку се инсталирани.Многу сме благодарни што ја избра машината за чорапи од брендот RB и многу сме среќни што неговиот фактор е успешно воспоставен додека нашата одговорност сè уште не е завршена.Ние секогаш ќе бидеме со него, растејќи со него од мал бизнис до голем бизнис, од голем бизнис до уште поголем бизнис.

Доколку сте заинтересирани и за нашата машина за чорапи, подолу е детален вовед во целата линија за производство на чорапи:

1. Воздушен компресор: се користи за производство на компримиран воздух што е потребен за нашите машини за чорапи.
2. Воздушен резервоар: тоа е резервоар за задржување на компримираниот воздух, така што не е неопходно компресорот за воздух да продолжи да работи на време.
3. Сушач за ладење: се користи за сушење на компримиран воздух, начин за заштита на електронските делови на машината за чорапи, продолжување на животниот век на машината за чорапи (Има многу фактори кои влијаат на животот на машината за чорапи, компримиран воздух е еден од факторите)
4. Стабилизатор: се применува за да се осигура дека напонот е стабилен, тоа е уште еден начин да се заштитат електронските делови на машината за чорапи
5. Машина за плетење чорапи: се користи за плетење чорапи.
6. Машина за шиење чорапи: се користи за шиење на палецот на чорапот
7. Машина за пансион со чорапи: се користи за пеглање чорапи, уредно и уредно, подготвено за пакување и продажба
8. Машина за означување чорапи: се користи за означување на чорапот на чорапите, промовирајќи го вашиот сопствен бренд

For more details including photos and videos, welcome contact me via whatsapp: +8613858406776 or email: ophelia@sxrainbowe.com.

фабрика за чорапи во Етиопија
mmexport1654852223021

Време на објавување: Јуни-11-2022 година