Брани честа и создавај чуда

Почитувани клиенти,

Ова е Rainbowe Team, денес присуствувавме на почетниот состанок на продажниот натпревар кој е поставен за 3 групи, вкупно 35 компании, периодот на натпреварот е 45 дена, од 1-ви јуни до 15-ти јули.Сите компании дојдоа од различна индустрија, сите научивме како да ја подобриме нашата услуга за нашите клиенти и сакаме да победиме.Овој почетен состанок е многу значаен, ја облековме нашата традиционална облека и игравме игри за тимска работа, ја вежбавме нашата волја и способноста за тимска работа.Подолу се сликите за ваша референца.

Кога го завршивме почетниот состанок, ја украсивме и нашата канцеларија за да ги охрабриме нашите продавачи, тие исто така поставија цели и направија механизам за награда и казнување за да се натераат да ги постигнат своите цели.Тие се многу сигурни во победата.

Why they are confident to win? As we believe our strong back is our lovely customer, and for return more to our customer, we also think out more promotion for our clients, if you are interested in, just send us inquiry via ophelia@rainbowe.com.cn

Го чекаме вашето барање и многу сакаме да помогнеме во изборот на најсоодветните модели на машини за вас.

Најдобри желби,
Тимот на Виножито

pk2
pk3

Време на објавување: мај-31-2022 година